Παντελίδης: "Κάναμε ένα μικρό βηματάκι, τα κεφάλια κάτω"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, ενώ επισήμανε πως δεν πρέπει να υπάρχει ενθουσιασμός

“Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλο τέρμα σε ένα παιχνίδι που δεν απειληθήκαμε πολύ. Είναι αντίδραση ομάδας που έχει μεγάλη φανέλα. Όταν έρχεσαι με τη πλάτη στον τοίχο, δείχνεις τι μπορείς να κάνεις. Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε, μπορούμε να χαμογελάσουμε. Τη Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι” τόνισε αρχικά.

Για το πως αισθάνεται: 

“Αισθάνομαι πραγματικά σίγουρος. Όταν δουλεύεις με αυτά τα παιδιά, σίγουρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.”

Για το τι άλλαξε σε τρεις μέρες:

“Πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν την εικόνα ενός παιχνιδιού. Το πως θα ξεκινήσεις, η συγκέντρωση. Η ομάδα έδειξε σήμερα συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό. Ασφαλώς είχαμε περισσότερη βοήθεια από πολλά παιδιά. Γύρισε μετά από κάποιες αγωνιστικές και ο Ματέο. Μας έδωσαν βοήθειες τα παιδιά από τα αριστερά, μας έδωσε βοήθειες ο Διαμαντόπουλος. Έχουμε πολλά παιδιά αλλά είμαστε ακόμα καινούρια ομάδα. Έτσι μπορείς να χτίσεις ένα καλύτερο αύριο”

Για το αν οι παίκτες έβγαλαν αντίδραση στα σενάρια απομάκρυνσης του:

“Δεν μπορώ να ξέρω πως το πήραν”

Για τον Λάρσον:

“Κουράστηκε πάρα πολύ και την ώρα του τραυματισμού του, μας είπε ότι μπορεί μέχρι πέντε λεπτά ακόμα”

Για το αν οι παίκτες έπαιξαν για την παραμονή του:

“Όταν φτάνουμε στο σημείο να λένε οι παίκτες αν μείνει κάποιος προπονητής, είναι λάθος. Δεν είναι δουλειά μου. Κάναμε ένα μικρό βηματάκι, έχουμε μεγάλη ανηφόρα. Συνολικά, μπορεί και να είναι το καλύτερο παιχνίδι του ΑΡΗ φέτος. Ο προπονητής είναι να διορθώνει τα όποια χαρακτηριστικά. Είναι καινούρια ομάδα και δεν χρειάζεται κανένας ενθουσιασμός. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα πολύ κρίσιμο και δύσκολο”.

Για το ντεμπούτο του Ρος:

“Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει αρκετά. Πολύ καλή πρώτη εμφάνιση”.

Για τον αγώνα της Κυριακής και τους απόντες:

“Ο Γιουνές ακόμα δεν μπορεί. Ο Βέλεθ δύσκολα, ο Τόνσο θα δούμε. Το 70λεπτο του, τον επιβάρυνε. Είχαμε μια μέρα λιγότερη ξεκούραση, όπως και την Κυριακή. Έχει σημασία τα παιδιά να μην αδειάσουν ψυχολογικά. Σημαντικό να μείνουν όλοι με χαμηλά το κεφάλι”.

Για νέα ενδεχόμενη μεταγραφική κίνηση:

“Μακάρι. Έχουμε ακόμα δύο ώρες”

Προτεινόμενα Άρθρα