Αυτός ο ΑΡΗΣ πάει… Ευρώπη!

από Γιώργος Γκάτος

Ήταν με διαφορά το καλύτερο φετινό παιχνίδι του ΑΡΗ. Μια ομάδα που είχε πάθος, ενέργεια και έπαιξε επιτέλους με κανονική ενδεκάδα. Ο Παντελίδης έδωσε ρέστα με το στήσιμο της ομάδας.

Παρέταξε μια ομάδα ορθολογική με κάθε παίκτη στη θέση του και με ένα κανονικό σέντερ φορ, αφού έχω πει ξανά πως ο Ντιγκινί είναι παίκτης που δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο αυτό. Χθες λειτούργησε εξαιρετικά και η αριστερή πλευρά με τους Κόρχουτ και Γκαρσία. Η εμφάνιση του Αργεντινού είναι μεγάλο κέρδος και μου άρεσε πως είχε πολλά τρεξίματα, ίσως τα περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή. Μου άρεσε πολύ και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που ήταν σε εξαιρετική ημέρα.

Ο Ρος στο ντεμπούτο του ήταν πολύ σταθερός, δεν έκανε γκέλες και κυνηγούσε κάθε φάση μέχρι τέλους. Ακόμα και οι αλλαγές του Παντελίδη ήταν εξαιρετικές. Ολοι όσοι μπήκαν έπιασαν αμέσως ρυθμό κάτι πολύ σημαντικό για τη ροή του αγώνα. Ο Μαρτίνες ξεχώρισε και δημιουργικά, αλλά και εκτελεστικά με τις φάσεις και το δοκάρι που είχε. Συνολικά ήταν ένα διπλό μέσα σε μία έδρα που λίγες ομάδες θα φύγουν από εκεί με τρίποντο.

Προτεινόμενα Άρθρα