Ροζ: “Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στο γήπεδο μας”

από AllAboutARIS

Ο Λίντσεϊ Ροζ ενθουσιάστηκε από τα όσα είδε στην Ξάνθη από τον κόσμο του ΑΡΗ και δήλωσε ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

“Ηταν ένα φοβερό παιχνίδι. Ηταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου, που έπαιξα μακριά από την πατρίδα μου. Και με τόσο κόσμο μάλιστα! Ηταν απίστευτο. Εγώ και ο Δεληζήσης παίξαμε σκληρά, δυνατά και ήμασταν καλοί. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα”, δήλωσε ο 26χρονος στόπερ μετά το ματς στα “Πηγάδια”, εμφανώς ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα εμπειρία που ζει στη Θεσσαλονίκη.

“Μου αρέσει πολύ η χώρα όπως και το πρωτάθλημα. Αν χρειαστεί, θα μάθω ακόμα και ελληνικά”, υπογράμμισε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, για να αναφερθεί εν συνεχεία τόσο στη δική του απόδοση όσο και στη συνεργασία του με τον Γιώργο Δεληζήση. “Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Δεν δεχθήκαμε γκολ. Κερδίσαμε με 1-0. Ηταν μια τέλεια βραδιά. Μιλούσα πολύ με τον “Δέλη”. Πιστεύω τα πήγαμε αρκετά καλά για πρώτη φορά. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός ποδοσφαιριστής”

Η παρουσία του κόσμου και ο παλμός της κερκίδας σττην Ξάνθη φάνηκε να εντυπωσίασαν τον Ροζ. Μάλιστα πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη είχε δει σχετικά βίντεο με τους οπαδούς του ΑΡΗ, δηλώνοντας ανυπόμονος για να ζήσει αύριο και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Αν στην Ξάνθη είχαμε αυτή την ατμόσφαιρα, περιμένω με ανυπομονησία να δω τι θα γίνει στο γήπεδο μας.”

Προτεινόμενα Άρθρα