Τον έχει πάρει απ’ το χέρι…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο καθοριστικές νίκες με την υπογραφή του Αργεντινού, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές στο "ταμείο" του πρωταθλήματος

Τέτοια μέρα πριν μία εβδομάδα και λίγες ώρες μετά την ήττα στη Λιβαδειά, λίγοι θα φαντάζονται ότι θα ακολουθήσουν δύο καθοριστικές νίκες για τον ΑΡΗ με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Εξίσου λίγοι θα ήταν εκείνοι που επίσης θα περίμεναν ότι θα ερχόταν τώρα η.. επανεμφάνιση του Ματέο Γκαρσία και η καθοριστική συμβολή του σε αυτές τις δύο νίκες. Κι όμως, έγινε!

Δύο “τρίποντα” Ευρώπης. Αποτέλεσματα που ήρθαν βέβαια μέσα ασπό μία συνολική προσπάθεια αλλά φέρουν τη σφραγίδα του Αργεντινού εξτρέμ. 

Ο 22χρονος άσσος απέδειξε ότι η εμφάνιση της Ξάνθης δεν ήταν “πυροτέχνημα”. Επέστρεψε. Θυμίζει ξανά τον παίκτη των πρώτων αγωνιστικών και έχει χαρίσει στον ΑΡΗ τρεις πολύτιμους βαθμούς, που τον φέρνουν στην 5η θέση της βαθμολογίας. 

Αυτό ήταν και ένα στοιχεί που έλειπε όλο αυτό το διάστημα από την ομάδα. Ο παίκτης δηλαδή που θα έκανε τη διαφορά. Ο,τι κάνει ο Γκαρσία δηλαδή τα τελευταία 24ωρα.

Προτεινόμενα Άρθρα