Αλλη ποιότητα στα άκρα του…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αυξάνεται ακόμα περισσότερο ο ανταγωνισμός με την έλευση του Φετφατζίδη

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το παιχνίδι με τη Λάρισα. Οταν δηλαδή ο Σάββας Παντελίδης είχε μείνει με τον ντεφορμέ Ματέο Γκαρσία ως μοναδική επιλογή για τα επιθετικά άκρα του. Με αποτέλεσμα να στραφεί στην… αλχημεία με τη χρησιμοποίηση του Κόρχουτ ως αριστερό άκρο. Ναι μεν του βγήκε, αλλά δεν είναι και η φυσική θέση του Ούγγρου.

Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα. Και τα δεδομένα για τον Παντελίδη σε σχέση με πριν, είναι η μέρα με τη νύχτα. Ο Γκαρσία… επανεμφανίστηκε. Ο Λάρσον ήρθε για να καλύψει το κενό του Γκάμα ο Φετφατζίδης ήταν το… κερασάκι στην «τούρτα» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Από δυσάρεστος λοιπόν, ο «πονοκέφαλος» έχει γίνει πλέον για τον Παντελίδη αρκετά ευχάριστος.

Και ο λόγος είναι απλός αφού από τις τρεις πολύ ποιοτικές επιλογές που διαθέτει, περισσεύει μία, Αν και στην περίπτωση του Φετφατζίδη ειδικά, υπάρχει και η επιλογή να τον χρησιμοποιήσει πίσω από τον μεσοεπιθετικό.

Οσον αφορά τις πτέρυγες πάντως, πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές με ταχύτητα, έκρηξη ειδικά στα πρώτα βήματα και με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Μαζί με τα δημιουργικά τους χαρακτηριστικά, την ικανότητα να ανοίγουν χώρους αλλά και τη συνέπεια τους αμυντικά, δικαιολογημένα προβληματίζουν ευχάριστα τον Παντελίδη.

Ο προπονητής του ΑΡΗ πάντως σε ερώτηση που του έγινε την περασμένη Κυριακή, τόνισε χαρακτηριστικά ότι “θα παίζουν οι καλύτεροι”. Αρα ο ανταγωνισμός αναμένεται μεγάλος… 
 
 
 
 

Προτεινόμενα Άρθρα