Η παλιά καλή Λίβερπουλ (vids)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Σε ότι αφορά την συμπολίτισσα Έβερτον, αυτή βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, με την θέση του Μάρκο Σίλβα να είναι επισφαλής. Ένα γκολ του Γκρέι (65’) έδωσε την νίκη με 1-0 στην Γουότφορντ, που βρίσκεται στην πολύ τιμητική 8η θέση

Από την μία, μία ομάδα που τρέχει ένα σερί 34 αήττητων αγώνων εντός έδρας στο πρωτάθλημα, το μεγαλύτερο στην ιστορία της. Από την άλλη, μία ομάδα που ταξίδεψε στο Άνφιλντ με 7 συνεχόμενες ήττες μακριά από το σπίτι της. Είπαμε, η Λίβερπουλ περνάει την κρίση της, αλλά αυτή η Μπόρνμουθ ήταν πολύ λίγη για να την απειλήσει.

Μετά από δύο συνεχόμενες γκέλες απέναντι σε Λέστερ και Γουέστ Χαμ, οι κόκκινοι ήταν ξανά αυτοί που έπρεπε και με το διαδικαστικό 3-0 επέστρεψαν ξανά στην κανονικότητα και στο +3 από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, και πάλι υπάρχουν πάλι κάποιες σκιές, αφού όπως και με την Γουέστ Χαμ, το πρώτο γκολ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Το πέτυχε με κεφαλιά ο Σαντίο Μανέ (23’), ωστόσο ο Αφρικανός ήταν εκτεθειμένος, όταν έγινε η σέντρα του Μίλνερ.

 
 
 
Δέκα λεπτά αργότερα το οποιοδήποτε άγχος έφυγε οριστικά με ένα εκπληκτικό γκολ του Βαϊνάλντουμ, ο οποίος με υπέροχη λόμπα «κρέμασε» τον Μπόρουτς για το 2-0.

Η Λίβερπουλ συνέχισε να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε μεγάλα κέφια. Ο Αιγύπτιος τελείωσε ιδανικά πολύ όμορφο συνδυασμό με τον Φιρμίνο για το 3-0 (48’), ενώ λίγο αργότερα (75’) είχε δοκάρι και δεν κατάφερε να γίνει ο παίκτης που φτάνει πιο γρήγορα τα 50 γκολ στην Premier League από οποιονδήποτε άλλον.

Σε ότι αφορά την συμπολίτισσα Έβερτον, αυτή βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, με την θέση του Μάρκο Σίλβα να είναι επισφαλής. Ένα γκολ του Γκρέι (65’) έδωσε την νίκη με 1-0 στην Γουότφορντ, που βρίσκεται στην πολύ τιμητική 8η θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα