Άνετη και… ωραία η Γιουβέντους (vid)

από AllAboutARIS

Κανένα περιθώριο να χαμογελάσει δεν αφήνει στην Νάπολι η Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» πέρασε με πολύ μεγάλη ευκολία από την έδρα της Σασουόλο, καθώς νίκησε με 3-0 και διατηρήθηκε σε απόσταση 11 βαθμών από τους δεύτερους στη βαθμολογία, «παρτονοπέι».

Η Σασουόλο μπήκε στο ματς με σκοπό να αιφνιδιάσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας στα πρώτα λεπτά. Μάλιστα, στο 5′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, όμως o διαιτητής, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, τους το αρνήθηκε. Στη συνέχεια η «Γηραιά Κυρία» έφερε το ματς στα μέτρα της και βρήκε δίχτυα στο 23′, όταν ο Κεντίρα πλάσαρε παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από απόκρουση σε σουτ του Ρονάλντο. Το ημίχρονο τελείωσε στο 1-0, αν και στο τέλος ο Κεντίρα είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά τη σπατάλησε.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αλέγκρι συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 70′. Ο Πιάνιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήδηξε πιο ψηλά από κάθε του αντίπαλο για να πάρει την κεφαλιά και να σημειώσει το 2-0. Μάλιστα, με αυτό το γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε δύο ρεκόρ. Αφενός, έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε 9 συνεχόμενα παιχνίδια στη Serie A και αφετέρου, έφτασε τα 20 γκολ σε καθεμία από τις τελευταίες 13 σεζόν.

Το κερασάκι στην τούρτα για τη νίκη της Γιουβέντους έβαλε ο Εμρέ Τσαν, ο οποίος σκόραρε με διαγώνιο σουτ σε μία φάση, στην οποία η μπάλα πραγματικά… κρύφτηκε. Το 3-0 ήταν και το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα Άρθρα