Με… φόρα και κίνητρο στην Τρίπολη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα παιχνίδια με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτά της ολικής επαναφοράς για τον ΑΡΗ, ώστε από τη δύσκολη θέση να βρεθεί στην 5άδα της βαθμολογίας. Και σήμερα, καλείται να δώσει συνέχεια.

Οι “κιτρινόμαυροι” φιλοξενούνται σήμερα στην Τρίπολη από τον Αστέρα (19:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1), όπου με νίκη θα αποσπαστούν ακόμα περισσότερο από τους διώκτες τους και θα ισχυροποιήσουν τη θέση τους όσον αφορά την ευρωπαϊκή τους έξοδο. Απέναντι βέβαια σε μία ομάδα η οποία βρίσκεται μεταξύ Ευρώπης και… παραμονής. 

Με όλα τα “όπλα” του ο Παντελίδης

Ο προπονητής του ΑΡΗ είδε από την προηγούμενη εβδομάδα τις επιλογές του να αυξάνονται. Γιουνές και Τόνσο επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς με αποτέλεσμα να συμπεριληφθούν στην αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο Γιάννης Φετφταζίδης. 

Από την άλλη ο Παντελίδης δεν υπολογίζει στον Διαμαντόπουλο ο οποίος ταλαιπωρείται από το γνωστό πρόβλημα στη μέση και τέθηκε νοκ-άουτ για το επόμενο διάστημα. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Younes, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Tonso, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος.

Στενεύουν τα περιθώρια για τον Αστέρα

Με τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Παράσχου έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών που την έφερε χαμηλά στη βαθμολογία και φαίνεται να τη… μπλέκει σε περιπέτειες. 

Από τη στιγμή κιόλας που ο ΠΑΣ επικράτησε τον Παναθηναϊκού, “έφερε” τους Αρκάδες σε απόσταση ενός πόντου από την επικίνδυνη ζώνη. Για αυτό και το κίνητρο τους σήμερα είναι ακόμα μεγαλύτερο. 

Απόντες για τους γηπεδούχους στο ματς της Δευτέρας θα είναι ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος, ο τραυματίας Μουνάφο ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή αναμένεται να βρεθεί ο νεοαποκτηθείς Αραβίδης.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Άνχελ Μαρτίνες, Κώτσιρας, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος, Φερνάντες, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας. Αραβίδης.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

20η αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Μανούχος (Αργολίδας)

ΒΟΗΘΟΙ: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Αττικής)

4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Προτεινόμενα Άρθρα