Σχηματίστηκε η επιτροπή δράσης για τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Σχηματίστηκε η επιτροπή δράσης για τον ΑΡΗ, ένα πλάνο του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου, και πρώτο θέμα της θα είναι οι χώροι πάρκινγκ στο "Κλ. Βικελίδης".

Την επιτροπή αποτελούν οι: Βαλεργάκης Νίκος (τ. Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης), Βένος Γιάννης (Πρόεδρος Συλλόγου Βετεράνων Παικτών  του ΑΡΗ), 
Καϊτετζίδης Ιγνάτιος (Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη), Καραγιάννης Γιάννης (Δήμαρχος Λαγκαδά), Κωνσταντόπουλος Γιώργος (τ. Βουλευτής Πιερίας, Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος), Χρυσόγονος Κώστας (Ευρωβουλευτής).

Η επιστολή που εστάλη από την ομάδα πρωτοβουλίας,  απευθύνεται προς τους υποψήφιους Δημάρχους Θεσσαλονίκης μαζί με τους χάρτες της περιοχής γύρω από το γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, με σκοπό την υλοποίηση πρότασης για διάθεση χώρων για στάθμευση αυτοκινήτων κατά τις ημέρες και ώρες των αγώνων του ΑΡΗ.
Μάλιστα θα γίνει η προσπάθεια από την επιτροπή και για συναντήσεις με τους υποψήφιους Δημάρχους Θεσσαλονίκης, προκειμένου άπαντες να δεσμευτούν για το συγκεκριμένο έργο και όχι μόνο αυτό.

Προτεινόμενα Άρθρα