"Πέντε νίκες μακριά από την Ευρώπη"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο 53χρονος τεχνικός

Αλλες πέντε νίκες απέχει για τον ΑΡΗ ο στόχος της Ευρώπης, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Παντελίδης στις δηλώσεις του για την επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης. 

Ο προπονητής του ΑΡΗ δήλωσε ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας αλλά προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να σταθεί στη δυσκολία του επερχόμενου αγώνα με τον Πανιώνιο. 

Για τον αγώνα: “Δεν κινδυνεύσαμε πολύ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Είχαμε σοβαρότητα, πολύ κοντά τις γραμμές, γρήγορες επιθέσεις. Μας βγήκε αρκετά με τα δύο γρήγορα γκολ. Αλλά μέχρι εκεί.. Κάναμε μία νίκη και τίποτε παραπάνω. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για το παιχνίδι που έρχεται.

Για τον στόχο της Ευρώπης: “Νομίζω ότι είμαστε γύρω στις πέντε νίκες μακριά από αυτό. Δεν είναι λίγες αλλά σημαντικές. Μιλάω για την πρώτη πεντάδα. Θέλαμε έξι και πετύχαμε τη μία. Αν έχουμε τέτοια απόδοση, το μπορούμε. Βάζω το κατώτατο όριο. Ητνσ σημαντικό το παιχνίδι. Δεν έχουν περάσει πολλές ομάδες από εδώ με αυτό το σκορ. Εύχομαι αυτή την εβδομάδα να μην φύγω… Σιγά-σιγά πρέπει να βελτιωθούν και οι συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα”.

Για τη μετάβαση από το κλίμα αμφισβήτησης στην τωρινή κατάσταση: “Δημιουργήθηκε περισσότερο από κάποιους άλλους. Τίποτα δεν άλλαξε. Τα ίδια κάναμε τότε, τα ίδια και τώρα. Γύρισαν κάποια παιδιά, έχουμε περισσότερες επιλογές”.

Για τον Τόνσο: “Μετά το 30′ έκανε αυτό που ήθελα. Να πάρει δηλαδή τη μπάλα και να τρέξει”.

Για την επιλογή της ενδεκάδας: “Είναι στα πλαίσια της φιλοσοφίας που θέλω. Να βρούμε κάτι σταθερό. Για κάποια παιδιά δε νείναι εύκολο να μένουν έξω. Οποιος μπαίνει στην ενδεκάδα και δείχνει ότι αξίζει της εμπιστοσύνης μου, δεν θα τον πειράζουμε”.

Για τις διαφορές από το ματς της Λιβαδειάς, στο σημερινό:Δεν μπορώ να το βρω… Πιστέψτε με. Την ίδια δουλειά κάνουμε. Από τη Λιβαδειά και μετά, η ομάδα μπαίνει πιο αποφασισμένη. Το καταλαβαίνεις από τα πρώτα λεπτά”.

Προτεινόμενα Άρθρα