SUPER(3) ARIS!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Είναι παιχνίδια που φαίνεται από το πρώτο λεπτό ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι παιχνίδια που σου…βγαίνουν τα πάντα και φυσικά και άλλα που τα πάντα πάνε ανάποδα.

Στην Τρίπολη χθες ο ΑΡΗΣ θύμισε έντονα ένα παιχνίδι στο Περιστέρι επί Κούπερ. Τότε που Κάμπορα, Κάλβο και Κόκε έκαναν πάρτι και κέρδισαν με 0-3 τον Ατρόμητο. Σε εκείνο το ματς ο Ατρόμητος είχε βέβαια σωρεία ευκαιριών. Χθες ο Αστέρας δεν έχασε τόσες πόλλές, αλλά ο Κουέστα δεν ήθελε με τίποτα να δεχθεί γκολ.

Ο ΑΡΗΣ έκανε το καλύτερό του ημίχρονο στα πρώτα 45 λεπτά στο Θ. Κολοκοτρώνης και με το 0-3 στην ουσία σφράγισε το τρίποντο που τον καθιστά αδιαφιλονίκητο φαβορί για την 5η θέση και πλέον τον βάζει για τα καλά στο παιχνίδι της 4ης θέσης.

Η ταχύτητα των Λάρσον, Γκαρσία, η αξιοποίησή τους από τον Τόνσο σε συνδυασμό με την εξαιρετική παρουσία των Σιώπη, Μπάσα και τους αλάνθαστους Δεληζήση, Ρόουζ έδωσε στον ΑΡΗ την δυνατότητα να αιφνιδιάσει τον Αστέρα. Δεν ξέρω αν ο τρόπος δουλειά είναι ο ίδιος όπως είπε ο Παντελίδης. Ξέρω ότι οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία.

Προτεινόμενα Άρθρα