Το "μαξιλαράκι" πριν τα ντέρμπι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στους τέσσερις βαθμούς μακριά από την 6η ομάδα

Το 2019 ξεκίνησε για τον ΑΡΗ με στόχο την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών σε έναν κύκλο επτά αγώνων. Τους πρώτου έξι του 2ου γύρου και το εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη. 

Ο λόγος ήταν τα ντέρμπι που πλησιάζουν και το βαθμολογικό “μαξιλαράκι” και η ρελάνς που ήθελε να πραγματοποιήσει η ομάδα πριν μπει στη διαδικασία αυτών των αγώνων. Και οι απώλειες της, είναι πολύ λιγότερες από το κέρδος που έχει. 

Στην πρώτη εξάδα των αγώνων του νέου έτους, ο ΑΡΗΣ έχει συγκεντρώνει 13 βαθμούς και κόντρα στον Πανιώνιο μπορεί να φτάσει μέχρι τους 16, δημιουργώντας ένα βαθμολογικό “μαξιλαράκι” πριν από τα ντέρμπι όπου οι πιθανότητες απώλειας βαθμών είναι φυσιολογικά μεγαλύτερες. 

Ηδη οι “κιτρινόμαυροι” απομακρύνθηκαν τέσσερις βαθμούς από την 6η θέση, πέντε από την 7η και έξι από την 8η, “χτίζοντας” σταδιακά μία διαφορά που μπορεί να αυξηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ειδικά από τη στιγμή που και αυτά έχουν παίξει τον ρόλο τους στο συγκεκριμένο κομμάτι στις τελευταίες αγωνιστικές. 

Προτεινόμενα Άρθρα