Συνάντηση της επιτροπής πρωτοβουλίας με τον Ταχιάο, για τις θέσεις στάθμευσης

από AllAboutARIS

Τα μέλη της επιτροπής πρωτοβουλίας για τον ΑΡΗ, συναντήθηκαν σήμερα με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο, για να του παρουσιάσουν την πρόταση, για την διάθεση δημοτικών χώρων, για χρήση θέσεων στάθμευσης κατά την διάρκεια των αγώνων του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση των μελών της επιτροπής πρωτοβουλίας για τον ΑΡΗ, με συμμετοχή των Κώστα Χρυσόγονου, Γιάννη Βένου και Νίκου Βαλεργάκη με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Νίκο Ταχιάο, με σκοπό την παρουσίαση της πρότασης για διάθεση δημοτικών χώρων για χρήση θέσεων στάθμευσης κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΡΗ και ανάληψη δέσμευσης από τον υποψήφιο για την υλοποίησή της.

Ο κ. Ταχιάος εξέλαβε με θετικό τρόπο την ανωτέρω πρωτοβουλία, υποσχέθηκε την διερεύνηση των προϋποθέσεων για την εύρεση λύσης ως προς το πρόβλημα στάθμευσης κατά την διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας και επιπρόσθετα πρότεινε συνδυαστικές λύσεις με την ευρύτερη ανάπλαση που πρόκειται να υλοποιηθεί στην περιοχή Χαριλάου.

Προτεινόμενα Άρθρα