Το σημείο… μηδέν, που άλλαξε την κατάσταση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα 24ωρα που άλλαξαν άρδην τη συνέχεια της ομάδας μετά την ήττα από τους Βοιωτούς

Η αγωνιστική άνοδος του ΑΡΗ επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο την περασμένη Δευτέρα στην Τρίπολη. Μία αντεπίθεση που είχε ως σημείο εκκίνησης της Ξάνθης και ό,τι προηγήθηκε εκείνου του αγώνα. 

Γιώργος Δεληζήσης και Μάνος Τζανακάκης, δεν αναφέρθηκαν τυχαία σε εκείνες τις ημέρες πριν το ματς στα “Πηγάδια”, στις δηλώσεις τους μετά τον αγώνα με τον Αστέρα. Τρία δύσκολα 24ωρα για την ομάδα μετά την ήττα και την εμφάνιση στον Λεβαδειακό, τα οποία έφεραν άπαντες προ των ευθυνών τους. 

Οι παίκτες ήταν οι πρώτοι που έπρεπε να αντιδράσουν. Αυτή τη φορά δεν έψαξαν να βρουν τι φταίει. Απλά αντιλήφθηκαν τι θα ακολουθούσε εάν η ομάδα δεν κέρδιζε ούτε στην Ξάνθη και ότι έπρεπε να έρθει πάση θυσία το τρίποντο όπως τόνιζαν στις συζητήσεις εκείνων των ημερών. Οπως επίσης το είδαν και εγωιστικά, με το παιχνίδι της Λιβαδειά να ήταν και εκείνο που ίσως τους… πόνεσε περισσότερο.

Ετσι λοιπόν ήρθε η πρώτη αντίδραση στην Ξάνθη αλλά υπήρχε και συνέχεια. Για να κάνουν αρκετούς να σκέφτονται, μήπως τελικά η ήττα στη Λιβαδειά έκανε καλό στην ομάδα…

Προτεινόμενα Άρθρα