Η τέλεια… κλοπή της Ατλέτικο

από AllAboutARIS

Η Ράγιο Βαγεκάνο έχανε τις ευκαιρίες με το τσουβάλι, όμως ένα τυχερό γκολ του Γκριεζμάν στο τέλος, έδωσε στην Ατλέτικο Μαδρίτης την νίκη (0-1) που την έφερε ξανά στην δεύτερη θέση της Primera Division.

Η τύχη λένε πως πάει με τους ισχυρούς. Στο συγκεκριμένο ντέρμπι της Μαδρίτης το ρητό επιβεβαιώθηκε, αφού ότι κι αν έκανε η μικρούλα Ράγιο Βαγεκάνο ήταν φανερό πως η μπάλα δεν την ήθελε.
Λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του Τσόλο Σιμεόνε μέχρι το 2022 η θετική αύρα επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Γιουβέντους απέδρασε με την νίκη από το Βαγέκας κόντρα στην ροή του ντέρμπι και επέστρεψε στην δεύτερη θέση και στο -4 από την κορυφή.

Μετά από μία χαμένη ευκαιρία στην αρχή με τον Κόκε, η Ράγιο έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και με κεντρική φιγούρα τον εντυπωσιακό Ραούλ ντε Τομάς άρχισε να σπαταλά διαδοχικές φάσεις για να ανοίξει το σκορ.

Δύο καταπληκτικές επεμβάσεις του Όμπλακ σε προσπάθειες του Εμπάρμπα κράτησαν το 0-0 στο ημίχρονο, με τον Ντε Τομάς να έχει ακόμα δύο μεγάλες στιγμές (55’, 67’) απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» που έδειχναν κομπάρσοι στο γήπεδο.

Κι όμως, κόντρα στην ροή του ματς, η Ατλέτικο κέρδισε και μάλιστα με ένα γκολ… φάβα. Σε μία φαινομενικά ακίνδυνη φάση, ο Γκριεζμάν έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό της Ράγιο, άλλαξε πορεία και κατάληξε στα δίχτυα (73’) για το 0-1 που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς. Μία κανονική κλοπή…

Προτεινόμενα Άρθρα