Σήμερα έχει… καρέ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χωρίς Σιώπη αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία και… φόρα οι "κιτρινόμαυροι", για το "4 στα 4"

Ο πρώτος κύκλος αγώνων του 2ου γύρου ολοκληρώνεται σήμερα για τον ΑΡΗ, πριν μπει στη διαδικασία των ντέρμπι. Αντίπαλος; Ο Πανιώνιος στις 18:00 (AllAboutARIS LIVE, LIbero 107,4, ΕΡΤ) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μετά από την Ξάνθη, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης, οι “κιτρινόμαυροι” φιλοδοξούν στην τέταρτη διαδοχική νίκη τους, ώστε να ξεφύγουν ξανά στο +4 από τον Παναθηναϊκό και να διατηρήσουν το προβάδισμα τους για την 5η θέση της βαθμολογίας. Κάτι που θα τους διατηρήσει κοντά και στην πρώτη 4άδα. 

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και θα παραταχθεί σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να κάνει τη… ζημιά στον ΑΡΗ και να του κόψει τη φορά που έχει στις τελευταίες αγωνιστικές. 

Πλάνα χωρίς Σιώπη

Εδώ και λίγο καιρό ο Σάββας Παντελίδης ότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Σιώπη για το σημερινό παιχνίδι. Ο 24χρονος χαφ είναι τιμωρημένος και έτσι μετά τον Διαμαντόπουλο γίνεται ο δεύτερος που… χαλάει το πετυχημένο σχήμα των τελευταίων αγωνιστικών, φέρνοντας ένα νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα. 

Το ευχάριστο για τον Παντελίδη είναι ότι δεν αντιμετώπισε άλλα προβλήματα, έχοντας να διαχειριστεί μία ομάδα με πολύ καλό κλίμα και κίνητρο για να φτάσει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Μονάχα ο Ντιγκινί είχε κάποιες ενοχλήσεις την περασμένη Παρασκευή αλλά χθες προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το σημερινό ματς. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Younes, Basha, Korhut, Nico Martinez, Matilla, Tonso, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης”.

Με προβλήματα στη Θεσσαλονίκη ο Πανιώνιος

Το σημερινό έργο του Πανιωνίου, κάνουν ακόμα πιο δύσκολο οι απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Άκης Μάντζιος. Μασούρας, Κούρντι και Σαραμαντάς είναι εκτός λόγω τραυματισμών ενώ στην Αθήνα παρέμειναν οι ανέτοιμοι Μανιάτης και Μπουμάλ.

Οι “κυανέρυθροι” προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και φιλοδοξούν ότι θα μπορέσουν να “κλέψουν” τον βαθμό της ισοπαλίας, ειδικά από τη στιγμή που δεν τους χωρίζει μεγάλη απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Άρτσε, Μακρύλλος, Οικονομίδης, Σιντί Αλί, Μανθάτης, Τσιλούλης, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ:

“Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:

Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας)

ΒΟΗΘΟΙ:

Θανάσης Κολοσιώνης (Αι/νίας), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

4ος:
Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

Προτεινόμενα Άρθρα