Παντελίδης: "Δεν έχουμε τον σεβασμό που μας αρμόζει"

από AllAboutARIS

Ο Σάββας Παντελίδης χαρακτήρισε συγκινητική την προσπάθεια των παικτών του και παράλληλα σημείωσε πως, η ομάδα δεν αντιμετωπίζεται με τον σεβασμό που της αρμόζει.

“Ζήσαμε ένα ίδιο ματς, όσον αφορά τις στιγμές, όπως με τον Παναιτωλικό. Αν κάποιος έπρεπε να κερδίζει σήμερα, αυτοί ήμασταν εμείς. Πριν την επέμβαση του Μπάσα, υπάρχει ένα φάουλ πολύ σοβαρό, που, ίσως, είναι και κίτρινη κάρτα. Θεωρώ ότι δεν έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό, που μας αρμόζει σαν ομάδα. Δεν λέω ότι δεν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά σήμερα παίξαμε 80΄ χωρίς αμυντικό χαφ ενώ και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές, μας υποχρέωσαν ν’ αλλάξουμε τα πλάνα μας. Ήταν διαφορετικές οι συνθήκες. Προσπαθήσαμε να σμπρώξουμε το παιχνίδι από τα πλάγια και όχι από τον άξονα, που ήμασταν λιγότεροι. Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια των παιδιών ήταν συγκινητική, υπερέβαλλαν εαυτόν. Σε όλο αυτό, μας έδωσε μεγάλη βοήθεια ο κόσμος” Είπε, αρχικά, ο κόουτς του ΑΡΗ.

Αν είδε παράβαση στην φάση του γκολ, του Πανιωνίου: “Νομίζω ότι στην φάση του γκολ του Πανιωνίου, υπάρχει παράβαση. Δεν είμαι σίγουρος γιατι δεν το έχω δει στην τηλεόραση, αλλά από αυτό που βλέπω μέσα στο ματς, θεωρώ ότι υπάρχει παράβαση.”

Για την κατάσταση των Τόνσο και Δεληζήση, που αποχώρησαν τραυματίες: “Ο Τόνσο έχει  ένα σφίξιμο στην γάμπα. Νομίζω είναι από την υπερπροσπάθεια, γιατί υπερέβαλλες, σε αρκετές περιπτώσεις, εαυτόν, όπως όλα τα παιδιά. Ο Δεληζήσης είχε ένα πρόβλημα, ήδη, νομίζω ότι επιδεινώθηκε, περισσότερο.”  

  

Προτεινόμενα Άρθρα