Το ερωτηματικό στην επίθεση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η προφανής επιλογή και εκείνη που αλλάζει το αγωνιστικό πλάνο του

Ο Μάρτιν Τόνσο δεν προπονήθηκε ούτε χθες και έτσι μείωσε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες του να προλάβει την αυριανή αναμέτρηση της Τούμπας. Και κάπως έτσι δημιουργείται το τρίτο κενό της ενδεκάδας το οποίο καλείται να διαχειριστεί ο Σάββας Παντελίδης.

Ο προπονητής του ΑΡΗ καλείται να αλλάξει την σύνθεση της επίθεσης του μετά από δύο αγωνιστικές, έχοντας δύο επιλογές στα χέρια του αυτή τη στιγμή.

Η προφανής λύση είναι η χρησιμοποίηση του Μαρτίνες πίσω από τον Ντιγκινί, λειτουργώντας ως αντί-Τόνσο. Μάλιστα ο Αργεντινός δοκιμάστηκε στη συγκεκριμένη θέση τις τελευταίες ημέρες, λόγω και της απουσίας του συμπατριώτη του από το πρόγραμμα της ομάδας.

Η δεύτερη επιλογή του Παντελίδη είναι αυτή του Χάμζα Γιουνές. Να ξεκινήσει δηλαδή ο Τυνήσιος στην κορυφή και ο Ντιγκινί λίγο πιο πίσω. Ενα σχήμα όμως που δεν ταιριάζει τόσο στην πρόθεση του ΑΡΗ να παίξει αύριο στην κόντρα και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του.

Το πρώτο σενάριο είναι αυτό που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι την τελευταία στιγμή και να δούμε τελικά τον Γιουνές στο αρχικό σχήμα.

Προτεινόμενα Άρθρα