Η Γουότφορντ "πετάει", ο Ρανιέρι τρέμει

από Γιώργος Γκάτος

Μαζί με τον Μπόγιαν Κρκιτς ήταν τα δύο ταλέντα που διαφήμιζαν πολύ στην Μπαρτσελόνα ως τα επόμενα μεγάλα ταλέντα της Masia. Ο Ζεράρδ Ντεουλοφέου δεν έγινε ποτέ αυτό που περίμεναν στην Καταλωνία, αλλά δεν χάθηκε κιόλας.

Παίζει μια χαρά στην Γουότφορντ και έζησε μία ιστορική μέρα. Ο Καταλανός έκανε το πρώτο του χατ-τρικ στην Premier League (18, 61’, 63’), έδωσε και μία ασίστ στον Ντίνι (73’), που σκόραρε δις (90′) και ήταν τα… πάντα όλα στο επιβλητικό 1-5 στην έδρα της Κάρντιφ (στο 81 το γκολ της τιμής ο Μπαμπά) που διατηρεί τις σφήκες στην κορυφή του άτυπου πρωταθλήματος χωρίς τους Big-6.

Ζόρια και μάλιστα μεγάλα έχει πια ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Η Φούλαμ έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει τα 60 γκολ παθητικό και παρότι προηγήθηκε νωρίς με τον Μπάμπελ (3’, 0-1) ηττήθηκε σε ακόμα ένα παιχνίδια και πλέον είναι στο -8 από την σωτηρία.

Τρία γκολ από Τσιτσαρίτο Ερνάντες (29’), Ντιόπ (40’) και Αντόνιο (90′) έγραψαν την ανατροπή για την Γουέστ Χαμ (3-1) και πλέον κάνουν πολύ δύσκολη την ζωή του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Φούλαμ.

Προτεινόμενα Άρθρα