Είναι τρέλα ο Κουαλιαρέλα

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Με αυτόν τον τρόπο έφτασε τα 17 γκολ στη Serie A

Τι κι αν ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα έχει κλείσει τα 36; Αυτό δεν τον εμποδίζει να διανύει φέτος την κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Ο αρχηγός της Σαμπντόρια οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 1-0 απέναντι στην Κάλιαρι ευστοχώντας αυτήν τη φορά από την άσπρη βούλα. 

Με αυτόν τον τρόπο έφτασε τα 17 γκολ στη Serie A, όπου βρίσκεται πίσω μόνο από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Κριστόφ Πιάτεκ, οι οποίοι έχουν 19 και 18 γκολ αντίστοιχα. Από την πλευρά του, ο Κουαλιαρέλα θέλει μόνο 3 γκολ ακόμη για να σπάσει το περσινό προσωπικό του ρεκόρ, των 19 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν μετριότατο στο πρώτο ημίχρονο και καμία από τις δύο ομάδες δεν δημιούργησε πραγματικά σημαντικές ευκαιρίες. Ωστόσο, η Σαμπντόρια μπήκε με περισσότερη ένταση για να ψάξει το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό το πέτυχε στο 66′. Ο Πελεγκρίνι τράβηξε τον Γκαμπιαντίνι στην περιοχή της Κάλιαρι και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Κουαλιαρέλα το ανέλαβε με επιτυχία και έγραψε το 1-0, το οποίο στη συνέχεια η Σαμπντόρια διαχειρίστηκε χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα.

Προτεινόμενα Άρθρα