Το κενό στα μπακ και οι επιλογές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δύο λύσεις του Παντελίδη για το δεξί άκρο της άμυνας

Το δεξί άκρο της άμυνας, είναι η θέση που θα… απασχολήσει τις επόμενες τον Σάββα Παντελίδη, εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Τζανακάκης θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας -έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες- και έτσι δημιουργείται ένα κενό στα μπακ. Με αποτέλεσμα η αμυντική τετράδα να αλλάζει για ακόμη ένα παιχνίδι. 

Ο Παντελίδης καλείται στις επόμενες προπονήσεις να αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Κρητικού μπακ, έχοντας να διαλέξει ανάμεσα σε Κωνσταντινίδη και… Ρόουζ. 

Ο Γάλλος γνωρίζει τη θέση και δεν είναι τυχαίο ότι στις εννέα συμμετοχές του φέτος με τη Λοριάν, αγωνίστηκε σε όλες ως δεξί μπακ. Μία επιλογή στην οποία ίσως στραφεί ο προπονητής του ΑΡΗ επειδή ο Κωνσταντινίδης ναι μεν επανήλθε πλήρως αλλά στερείται αγωνιστικού ρυθμού. 

Από την άλλη βέβαια ο προπονητής του ΑΡΗ μπορεί να μην θέλει να “χαλάσει” το δίδυμο που έχει αυτή τη στιγμή στα στόπερ και ανταποκρίθηκε σχεδόν άριστα στο ντέρμπι της Τούμπας, δίνοντας έτσι στον Κωνσταντινίδη την ευκαιρία να επανέλθει δυνατά και με ένα απαιτητικό παιχνίδι. Σενάρια και σκέψεις, που θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Προτεινόμενα Άρθρα