Δεν είναι μόνο το φετινό…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το… διαιτητικό παρελθόν στις αναμετρήσεις του 53χρονου τεχνικού με τον ΠΑΟΚ

Η ισοπαλία του ΑΡΗ στην Τούμπα και η εικόνα της ομάδας, έδωσαν έναν πιο ευχάριστο τόνο στην προϊστορία του Σάββα Παντελίδη με τον ΠΑΟΚ. Ενα παρελθόν που το έχουν σημαδέψει όχι μόνο τα άσχημα αποτελέσματα αλλά και οι… κακές διαιτησίες. 

Οι περισσότεροι έχουν εστιάσει στο φετινό ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Υπάρχει όμως κι άλλο… ζουμί στην υπόθεση.

Αν ανατρέξουμε στη σεζόν 2016-17, θα βρούμε το Ηρακλής-ΠΑΟΚ το οποίο έληξε 1-1. Παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πεντακάθαρο οφσάιντ του Πρίγιοβιτς, απέναντι στον “Γηραιό” του Σάββα Παντελίδη. Δεν δόθηκε βέβαια ιδιαίτερη έμφαση σε εκείνη τη φάση, επειδή δεν συνέφερε κάποιους. Σε αντίθεση με το οριακό έως και κανονικό γκολ του Βέλεθ στην Τούμπα. Ομως άλλοι βρίσκονται συνέχεια… κυνηγημένοι από τη διαιτησία. 

Οσο λοιπόν και αν γίνεται κριτική στον Παντελίδη επειδή δεν απάντησε σε ερωτήσεις στην Τούμπα -εκεί που δημιουργήθηκε και μπόλικη ένταση όταν πήγε ως προπονητής του Αστέρα- από την άλλη δεν μπορείς να τον αδικήσεις κιόλας…

Προτεινόμενα Άρθρα