Πλάνα στο χορτάρι…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι πιθανότητες του Ρόουζ και ο αμφίβολος Τόνσο

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση αναμένεται να φανερώσει και τις πρώτες του σκέψεις του για το ματς με την ΑΕΚ ο Σάββας Παντελίδης.

Η διεξαγωγή του αγώνα με την Ένωση το Σάββατο, διαφοροποιεί και το πρόγραμμα της ομάδας. Έτσι ο 53χρονος τεχνικός θα αρχίσει λογικά από σήμερα τις δοκιμές για το επερχόμενο ντέρμπι, έχοντας να διαχειριστεί απουσίες και… αμφίβολους. 

Το πρώτο ερωτηματικό έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας όπου υπάρχουν οι Κωνσταντινίδης και Ρόουζ. Ο πρώτος αποτελεί την προφανή επιλογή. Στην περίπτωση του όμως υπάρχει η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, η οποία αποτελεί ανασταλτικό παράγοντας ειδικά σε ένα ντέρμπι. Ενα στοιχείο που δίνει αρκετές πιθανότητες στην επιστροφή του Δεληζήση στην ενδεκάδα. Σε αυτή την περίπτωση ένας εκ των Ρόουζ ή Βέλεθ θα πάει στα δεξιά της άμυνας, με τον Γάλλο να συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες. 

Οσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις είναι πιθανό να μην αλλάξει κάτι, αφού το δίδυμο Σιώπη-Ματίγια τα πήγε καλά και ο Μαρτίνες δεν θα αποκλείεται να διατηρηθεί στην ενδεκάδα από τη στιγμή που ο Τόνσο είναι αμφίβολος. Με τον Γιουνές να είναι επίσης υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση, εάν ο Παντελίδης επιλέξει να παίξει με έναν “καθαρό” φορ κόντρα στην Ένωση. Κάτι που επίσης θα αρχίσει να φαίνεαι από σήμερα.

Προτεινόμενα Άρθρα