Οι πρώτες σκέψεις και οι τελικές δοκιμές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα θα φανεί πιο ξεκάθαρα το πλάνο του 53χρονου τεχνικού

Χωρίς πολλές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Σάββας Παντελίδης τον ΑΡΗ κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες δοκιμές που πραγματοποίησε χθες. 

Σύμφωνα με αυτές, ο Ρόουζ έχει το προβάδισμα για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Δεληζήση να επιστρέφει και να παίρνει θέση δίπλα στον Βέλεθ και τον Κόρχουτ να συμπληρώνει την αμυντική τετράδα μπροστά από τον Κουέστα. 

Πιο μπροστά δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές, με τους Σιώπη, Ματίγια, Γκαρσία, Λάρσον, Μαρτίνες και Ντιγκινί να έχουν ένα προβάδισμα. Την ώρα όμως που υπάρχει ένα δεύτερο σενάριο.

Στη διάρκεια του χθεσινού προγράμματος δοκιμάστηκε και το 4-3-3 από τον Παντελίδη, με τον Μπάσα μπροστά από τα στόπερ και τους Σιώπη-Ματίγια ως εσωτερικούς χαφ. Μία σκέψη δηλαδή να γεμίσει τον άξονα, έχοντας όμως και το αποτελεσματικό σχήμα της Τούμπας ως πρώτη επιλογή.

Στη σημερινή προπόνηση που αναμένεται να γίνουν και οι τελικές δοκιμές, θα υπάρξει λογικά μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το σχήμα του Σαββάτου (02/03), με τον Παντελίδη παράλληλα να περιμένει και νεότερα από τον Γκαρσία. 

Ο Αργεντινός αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισοδοξία ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Προτεινόμενα Άρθρα