Πολλοί οι λόγοι…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αγωνιστικοί και όχι μόνο…

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ πλησιάζει και ο κόσμος ετοιμάζεται για αυτό, όπως αποδεικνύει και η μεγάλη κινητικότητα που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα. 

Το όνομα του αντιπάλου και η γενικότερη εικόνα του ΑΡΗ στα τελευταία παιχνίδια, έχουν “ζεστάνει” αρκετά τον κόσμο για το επερχόμενο ματς. Στο οποίο η ανάγκη της μαζικής παρουσίας τους, είναι μεγάλη. Και υπάρχουν οι λόγοι που το αποδεικνύουν.

Ο πρώτος, είναι το αγωνιστικό. Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς και με έναν αντίπαλο που προέρχεται από μία πρόκριση και την καλή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, η οποία του έδωσε ψυχολογία. Και έχει μεγάλο κίνητρο στην προσπάθεια του να “κλειδώσει” την 3η θέση. 

Από εκεί και πέρα, είναι το εμπορικό κομμάτι. Η εικόνα ενός κατάμεστου “Κλεάνθης Βικελίδης”, θα “μπει” μέσα σε χιλιάδες σπίτια, με δεδομένα τα ρεκόρ τηλεθέασης που πραγματοποιεί φέτος η ομάδα. Αρα μιλάμε και για μία εικόνα, που θα ενισχύσει τα διαπραγματευτικά όπλα του ΑΡΗ όσον αφορά το εμπορικό σκέλος εν όψει της νέας σεζόν.

Και φυσικά, υπάρχει το οικονομικό. Ναι μεν η ομάδα διαθέτει έναν άνθρωπο που βάζει τα χρήματα του, αλλά ποντάρει και στα επιπλέον έσοδα αγώνων όπως ο μεθαυριανός.

Προτεινόμενα Άρθρα