Τα πλάνα του Χιμένεθ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ερωτηματικό η παρουσία του Τσιγκρίνσκι στη αποστολή

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το ντέμρπι με τον ΑΡΗ και ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να πάρει τις τελικές αποφάσεις του όσον αφορά την ενδεκάδα. 

Ο Ισπανός είναι πιθανό να διατηρήσει το 3-5-2 που χρησιμοποίησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Και του “βγήκε”, βάσει εικόνας και αποτελέσματος.

Τα ερωτηματικά έχουν να κάνουν περισσότερο με κάποιες θέσεις για τις οποίες ακόμα ο προπονητής της Ενωσης δεν έχει αποφασίσει. 

Στην άμυνα, Τσόσιτς, Οικονόμου και Μπακάκης θα είναι η τριάδα μπροστά από τον Μπάρκα. Στα χαφ ο Σιμόες είναι σίγουρος ενώ μία θέση διεκδικούν οι Κρίστισιτς, Άλεφ και Γαλανόπουλος. Ο Μάνταλος θα είναι ο τρίτος παίκτης του άξονα, με τους Γκάλο-Μπακασέτα φουλ μπακ και τον Λιβάγια με τον Πόνσε δίδυμο στην επίθεση. 

Οσον αφορά τον Τσιγκρίνσκι, δεν κρίνεται 100% έτοιμος αυτή τη στιγμή και η παρουσία του στην αποστολή θα κριθεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση. Οπως επίσης θα κριθούν και οι τελικές επιλογές του Χιμένεθ για την ενδεκάδα, σε πρόσωπα και σχήμα.

Προτεινόμενα Άρθρα