Η Ίντερ επιβεβαίωσε ότι ο Εκτελεστικός της Διευθυντής

Η Ίντερ τα είπε με Ικάρντι και Νάρα

Η Ίντερ επιβεβαίωσε ότι ο Εκτελεστικός της Διευθυντής, Τζουζέπε Μαρότα, συναντήθηκε σήμερα με τον Μάουρο Ικάρντι και τη Γουάντα Νάρα.

O Ικάρντι έχει καθαιρεθεί από αρχηγός της Ίντερ, ενώ παράλληλα ουσιαστικά βρίσκεται εκτός ομάδας

Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ με πρωταγωνιστές την Ίντερ, τον Μάουρο Ικάρντι και τη Γουάντα Νάρα έλαβε χώρα σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν οι «νερατζούρι» μέσα από τη σελίδα τους στο twitter, ο Εκτελεστικός τους Διευθυντής, Τζουζέπε Μαρότα, συναντήθηκε με το ζεύγος, προκειμένου να βρουν μία λύση, που να είναι προς το συμφέρον όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ικάρντι έχει καθαιρεθεί από αρχηγός της Ίντερ, ενώ παράλληλα ουσιαστικά βρίσκεται εκτός ομάδας, αφού οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν εξελίσσονται θετικά.

Φαβορί για 6ος παίκτης της σεζόν ο Ρόουζ!
Προηγούμενο άρθρο Φαβορί για 6ος παίκτης της σεζόν ο Ρόουζ!
Επόμενο άρθρο Δυο μήνες εκτός ο Βινίσιους
Δυο μήνες εκτός ο Βινίσιους

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News