Γκαρσία vs Φορτούνης: Τα… βαρόμετρα ΑΡΗ και Ολυμπιακού

από AllAboutARIS

ΑΡΗΣ και Ολυμπιακός προετοιμάζονται για την μεταξύ τους μάχη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League και τα βλέμματα συγκεντρώνονται επάνω στους Ματέο Γκαρσία και Κώστα Φορτούνη.

Είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος και στο ντέρμπι της Κυριακής, θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν τις ομάδες τους, στη νίκη. Πάμε να δούμε, με την βοήθεια της στατιστικής, τι έχουν κάνει στο πρωτάθλημα ο Ματέο Γκαρσία και ο Κώστας Φορτούνης.

Ματέο Γκαρσία: Ο Αργεντίνος εξτρέμ, έχει παίξει και στα 23 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ, έχοντας σκοράρει 8 γκολ ενώ μετράει και μία ασίστ. 43 τελικές προσπάθειες, έχει καταγράψει ο άσος του ΑΡΗ, με τις 24 εξ’ αυτών, να έχουν βρει στην εστία. 61 φορές έχει κλέψει την μπάλα ο Ματέο Γκαρσία, έχοντας κερδίσει και 50 φάουλ.

Κώστας Φορτούνης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 10 τέρματα και δεύτερος στις ασίστ, με 5. Έχει 52 τελικές προσπάθειες (οι 25 έχουν καταλήξει στην εστία), έχει 14 κλεψίματα και 61 κερδισμένα φάουλ. Από τα πόδια του περνούν πολλές επιθέσεις της ομάδας του, εξού και οι 257 πάσες που εχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα