ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ακαδημίες ΑΡΗ στο Καμερούν!

από AllAboutARIS

"Βάση" στην αφρικανική ήπειρο και συγκεκριμένα στο Καμερούν, θέλει να δημιουργήσει ο ΑΡΗΣ προκειμένου να μπορέσει μέσω Ακαδημιών να βρει ταλέντα τα οποία να προωθήσει στην πρώτη ομάδα.

Ένα εγχείρημα το οποίο είχε εδώ και αρκετό καιρό στο μυαλό του ο Θόδωρος Καρυπίδης, να μπορέσει να δημιουργήσει Ακαδημίες σε χώρα της Αφρικής και το οποίο όπως φαίνεται θα αναλάβει να… τρέξει ο Γιώργος Κολοβός. Ο Έλληνας εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών θα ξεκινήσει συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είχε συνεργαστεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη και στην Βέροια, και μέσα στις αρμοδιότητες του θα είναι η εποπτία της Ακαδημίας που θα δημιουργηθεί στο Καμερούν. 

Ουσιαστικά το πλάνο των “κιτρινόμαυρων” περιλαμβάνει την δημιουργία Ακαδημιών με… βάση το Καμερούν αλλά και με το βλέμμα σε γειτονικές χώρες προκειμένου να μπορέσουν να βρουν ταλέντα τα οποία στο μέλλον να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. Στόχος φυσικά να βρεθούν καλοί ταλαντούχοι παίκτες με όσο γίνεται μικρότερο κόστος και τους οποίους η ΠΑΕ εφόσον επιθυμεί να μπορεί να τους πουλήσει σε υψηλότερη αξία. 
Κάτι που άλλωστε κάνουν και οι μεγάλες ευρωπαικές ομάδες που έχουν Ακαδημίες και σκάουτερ σε όλη την Αφρική. 

Αυτή θα είναι μία από τις αρμοδιότητες του Γιώργου Κολοβού, η επικοινωνία και η συνεργασία των Ακαδημιών στο Καμερούν με την Θεσσαλονίκη και την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ο Γιώργος Κολοβός δεν θα αναλάβει άλλες αρμοδιότητες σε σχέση με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρά τα όσα σχετικά κυκλοφόρησαν.

Προτεινόμενα Άρθρα