"Ομάδα κορυφής ο φετινός ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Ο Πέδρο Μάρτινς μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΑΡΗ, τονίζοντας ότι οι "κιτρινόμαυροι" είναι ομάδα… κορυφής.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε:

Αν υπολογίζει στον Καμαρά αλλά και στους υπόλοιπους, που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς: “Αυτή τη στιγμή μόνο ο Λάζαρος και ο Τοροσίδης δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις. Οι υπόλοιποι είναι καλά. Περιμένουμε την τελευταία προπόνηση για να δούμε την αγωνιστική ετοιμότητα του Καμαρά, του Ομάρ, του Βούκοβιτς και του Ντίας για να αποφασίσουμε.»

Για την περίπτωση του Ομάρ: “Ήταν δύσκολο να προβλέψουμε ότι τα δυο καθαρά μπακ μας θα ήταν ταυτόχρονα τραυματίες. Ευτυχώς είχαμε κι άλλους παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν και να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες. Είμαστε ανακουφισμένοι γι’ αυτό.»

Με ποιο τρόπο θα μπορούσε να δώσει κίνητρο στους παίκτες του τις τελευταίες αγωνιστικές ώστε να πετύχει η ομάδα τις νίκες, που θέλει: Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό κάνουμε. Έτσι η δουλειά μας είναι να κερδίσουμε τον Άρη, διεκδικούμε 21 βαθμούς μέχρι τέλους. Είναι η δουλειά μας και αυτή είναι και η υποχρέωση μας.»

Για τον ΑΡΗ…: “Πρόκειται για μία δύσκολη ομάδα και ένα παιχνίδι αυξημένου ενδιαφέροντος. Ο Άρης βελτιώθηκε με την έλευση του νέου προπονητή, παίζει καλή άμυνα, έχει ποιοτικούς παίκτες στο κέντρο, παλεύει για μεγάλα πράγματα κι έχει αποδείξει ότι είναι ισάξια με τις μεγάλες ομάδες.»

Αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ προσανατολίζεται στο να παίξει ανοιχτά: “Είναι θέμα του προπονητή του ποια στρατηγική θα επιλέξει να ακολουθήσει. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει πολλά πράγματα όπως δεν άλλαξε και στα προηγούμενα παιχνίδια του. Όπως και να έχει κάθε προπονητής προσαρμόζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα κι αυτό θα κάνουμε κι εμείς ανάλογα με την εικόνα.»

Προτεινόμενα Άρθρα