Σιδηρόπουλε, Κάκο αυτό δεν είναι κόκκινη;

από AllAboutARIS

Η… καρατιά του Γκιγέρμε μάλλον για κάποιους μετράει σας φυσιολογικό μαρκάρισμα το οποίο απλά πρέπει να τιμωρηθεί με μία κίτρινη κάρτα. Αλλά ο κόσμος βλέπει και κρίνει.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος “έκλεισε” τα μάτια στην… σκαριά του Γκιγέρμε στον Σιώπη στο 24ο λεπτό και δεν τον απέβαλλε όπως όφειλε, κάτι που σίγουρα θα άλλαζε τις ισορροπίες στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΑΡΗ. 
Και την ώρα που όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε το διαιτητικό… έγκλημα, είδε ο γνωστός τηλεδιαιτητής, Τάσος Κάκος να δείξει για μία ακόμη φορά την… εμπάθεια του προς τον ΑΡΗ. Ο πανελίστας διαιτητής του OPEN TV, ο οποίος ακόμα και τώρα δεν μπορεί να δώσει μία σωστή απόφαση υπέρ του ΑΡΗ, ήρθε να δικαιώσει τον Σιδηρόπουλο λέγοντας ότι ήταν κίτρινη κάρτα. Δηλαδή μία κλωτσιά που μπορούσε να τραυματίσει σοβαρά τον Σιώπη, ο Κάκος είδε πως δεν έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα. Μία φάση πυο διδάσκεται στα σεμινάρια διαιτησίας ως απευθείας αποβολή. 
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Τάσος Κάκος θεωρούνταν εκ των κορυφαίων διαιτητών στην Ελλάδα. Φανταστείτε πως είναι οι χειρότεροι…

Προτεινόμενα Άρθρα