Σφραγίζονται τα εισιτήρια των προημιτελικών στο Europa League

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα εισιτήρια των ομάδων οι οποίες θα συνεχίσουν στα προημιτελικά του Europa League να σφραγίζονται σήμερα στα β΄ παιχνίδια της φάσης των 16.

Στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο η Ίντερ υποδέχεται την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στην Λισσαβόνα Μπενφίκα και Ντιναμό Ζάγκρεμπ τίθενται αντιμέτωπες, με την ομάδα από την Κροατία να έχει ισχνό προβάδισμα έπειτα από το 1-0 που είχε κερδίσει στο πρώτο ματς.

Η πολυνίκης του θεσμού Σεβίλλη δοκιμάζεται στην Πράγα και την έδρα της Σλάβια, με το έργο της μόνο εύκολο να μην είναι μετά το 2-2 που απέσπασαν στην Ανδαλουσία οι Τσέχοι. Στο Λονδίνο η Άρσεναλ η οποία έχασε με 3-1 στην Γαλλία από την Ρεν καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να γίνει αυτή, η οποία θα πάρει το εισιτήριο για τους 8 του θεσμού, όπως και η Ζενίτ στην Ισπανία και την έδρα της Βιγιαράλη μετά την ήττα της με 3-1 στο α΄ ματς.

Επίσης ανοικτός είναι και ο επαναληπτικός της Βαλένθια με την Κράσνονταρ. Οι Ισπανοί κέρδισαν με 2-1 στο πρώτο ματς τους Ρώσους, ωστόσο το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς μεταξύ των δύο ομάδων, εν αντιθέσει με τις Νάπολι και Τσέλσι. Οι δύο ομάδες κέρδισαν με 3-0 στις έδρες τους τις Σάλτσμπουργκ και Ντιναμό Κιέβου, κάτι το οποίο τους δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Κράσνονταρ – Βαλένθια (19:55)

Σάλτσμπουργκ – Νάπολι (19:55)

Ντιναμό Κιέβου – Τσέλσι (19:55)

Βιγιαρεάλ -Ζενίτ (22:00)

Άρσεναλ – Ρεν (22:00)

Σλάβια Πράγας – Σεβίλλη (22:00)

Μπενφίκα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (22:00)

Ίντερ – Άϊντραχτ Φρανκφούρτης (22:00)

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα