Νέα πρόσωπα και ερωτηματικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Διατηρεί τις πιθανότητες του ο Ντιγκινί, για να πάρει φανέλα βασικού

Ενδεκάδα με νέα πρόσωπα θα είναι αυτή που θα παρατάξει ο Σάββας Παντελίδης στη σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (19:00).

Οι απουσίες των διεθνών διαφοροποιούν κάπως τα πλάνα του 53χρονου τεχνικού, ξεκινώντας από την άμυνα. Εκεί όπου ο Βαλεριάνος θα μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο και ο Τζανακάκης θα επανέλθει στο δεξί. Ρόουζ και Βέλεθ θα συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας μπροστά από τον Κουέστα. 

Στα χαφ δεν θα αλλάξει κάτι όσον αφορά τους Σιώπη και Ματίγια. Λίγο πιο μπροστά αναμένεται να βρεθεί ο Τόνσο έχοντας πολλές πιθανότητες να πάρει ξανά φανέλα βασικού, με τους Γκαρσία και Λάρσον στα άκρα.

Στην κορυφή της επίθεσης, ο Γιουνές είχε μέχρι πριν λίγες μέρες ξεκάθαρο προβάδισμα αλλά τα τελευταία 24 ωρα έχει “μπει” δυνατά και ο Ντιγκινί. Ο Γάλλος είναι έτοιμος και δεν αποκλείεται ο Παντελίδης να τον ξεκινήσει στην επίθεση αντί του Τυνήσιου, γνωρίζοντας όμως ότι δεν είναι ακόμα σε κατάσταση για να “βγάλει” ολόκληρο το 90λεπτο. Και σε συνδυασμό με τον Τόνσο για τον οποίο επίσης ισχύει το ίδιο, ίσως παίξει τον ρόλο του…

Προτεινόμενα Άρθρα