Κόρχουτ: "Νιώθω πολύ καλά στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Μιχάι Κόρχουτ, εξέφρασε την ικανοποίησή του που βρίσκεται στον ΑΡΗ, τονίζοντας πως το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι υψηλότερο, από εκείνο του Ισραήλ.

“Αισθάνομαι καλά, πιστεύω πως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, μιας και ευτυχώς έπαιζα σε όλα τα παιχνίδια της νέας μου ομάδας. Το κλίμα είναι καλό εδώ (σ.σ στην Εθνική), είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι με τα παιδιά. Νιώθεις λες και παίζαμε όλοι μαζί αγώνα με την Εθνική την προηγούμενη εβδομάδα.” Είπε, αρχικά, ο αμυντικός του ΑΡΗ.

Για την κληση του στην εθνική Ουγγαρίας και την παρουσία του στον ΑΡΗ: “Ήταν για μένα μια συνεχής πρόκληση να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας. Στον ΑΡΗ νιώθω πολύ καλά, καλύτερα από πριν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανώτερο από το ισραηλινό, με υψηλότερο επίπεδο, περισσότερες μάχες, ένταση και ανταγωνισμό.”

Για τη Σλοβακία, τον πρώτο αντίπαλο των Ούγγρων στα προκριματικά του Euro 2020: “Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και στην τελευταία μας προπόνηση για να παίξουμε καλά απέναντι τους, ειδικά με δεδομένο ότι είχαμε πολύ λιγότερο χρόνο προετοιμασίας απ’ ότι συνήθως.”

Προτεινόμενα Άρθρα