Ο δικός τους… φιλαράκος! (vids)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ντάρσι Νέτο ξέρει πάντα να χαμογελάει σαν μικρό παιδί. Μπορεί να πλησιάζει στα 40 και να έχει "κρεμάσει" τα παπούτσια του. Παραμένει όπως το παιδί που ήταν και στα χρόνια του στον ΑΡΗ

Το 2007 ήταν ακόμη ένας Βραζιλιάνος που ερχόταν στην ομάδα. Πέντε χρόνια μετά, έγινε Αρειανός. Έλληνας, Σαλονικιός. Βρήκε μία δεύτερη οικογένεια και δημιούργησε τη δική του. 

Εννοείται ότι λόγω των ικανοτήτων αλλά και του πολύ ανοικτού χαρακτήρα του, εξελίχθηκε σε πολύ αγαπημένο της κερκίδας. Και ακόμα είναι. Φάνηκε άλλωστε τον περασμένο Μάιο, όταν αποχαιρέτησε τα γήπεδα και τον αγαπημένο του. Ενα κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης” είπε “αντίο” ίσως στο καλύτερο δεξί μπακ της ιστορίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ενας αρτίστας των φάουλ, τα οποία ήταν και αυτά που χαρακτήρισαν την παρουσία του στον ΑΡΗ. 

Το γκολ βέβαια που σκόραρε και είναι χαραγμένο στη μνήμη όλων μέχρι σήμερα, δεν ήρθε από φάουλ. Ηταν εκείνο το βροχερό απόγευμα της Ξάνθης, όπου ο Βραζιλιάνος κράτησε τον ΑΡΗ ζωντανό όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου που ακολούθησε. Ο… φιλαράκος του ΑΡΗ -αγαπημένη του λέξη- και ο φιλαράκος όλων. Αυτό ήταν ο Ντάρσι Νέτο των 186 συμμετοχών και 16 γκολ ως παίκτης του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα