Πρόταση 1,5 εκατ. από ΑΡΗ σε Λας Πάλμας για Ματέο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του 22χρονου εξτρέμ – Η Λας Πάλμας την τελική απόφαση για το μέλλον του.

Η περίπτωση του Ματέο Γκαρσία μπορεί να θεωρείται δύσκολη αλλά όχι και ακατόρθωτη, με τον ΑΡΗ το τελευταίο διάστημα να δίνει τη δική του μάχη για τον παίκτη. 

Συγκεκριμένα εδώ και έναν μήνα οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε επαφές τόσο με τη Λας Πάλμας όσο και με την Ινστιτούτο για τον 22χρονο εξτρέμ (η δεύτερη έχει περίπου το 20% των δικαιωμάτων του).

Οι συζητήσεις της ομάδας με τους Αργεντινούς είναι σε καλό δρόμο, την ώρα που έχει καταθέσει πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ στη Λάς Πάλμας για να αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Κάτι που επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ. Με την τελική απόφαση να ανήκει στους Ισπανούς, στους οποίους και ανήκει ο ποδοσφαιριστής. 

Φυσικά πρόκειται για μία υπέρβαση την οποία “κυνηγάει” ο Θεόδωρος Καρυπίδης, παράλληλα με την επένδυση που βλέπει ότι μπορεί να αποτελέσει ο Γκαρσία. Με τον επόμενο μήνα, να φέρει ίσως εξελίξεις.

Προτεινόμενα Άρθρα