Το "θέλω" του παίκτη και η απόφαση της Λας Πάλμας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εκεί ποντάρει ο ΑΡΗΣ για την υπέρβαση με τον Αργεντινό εξτρέμ

Ο Ματέο Γκαρσία εξελίσσεται σε ένα στοίχημα για τον ΑΡΗ, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη και την επόμενη σεζόν. 

Η πρόταση στη Λας Πάλμας για την απόκτηση του μεγαλύτερου ποσοστού του ποδοσφαιριστή, φαντάζει στα μάτια των “κιτρινόμαυρων” ως μία επένδυση από την οποία στο μέλλον θα καρπωθούν περισσότερα χρήματα. Λόγω της ηλικίας και της προοπτικής του 22χτονυ εξτρέμ. 

Οπως είπε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο AllAboutARIS, ο Γκαρσία είναι ικανοποιημένος από την ομάδα και τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη. Κάτι που αποτελεί “όπλο” στην προσπάθεια του ΑΡΗ να φτάσει στην υπέρβαση με την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, γνωρίζοντας όμως ότι η τελική απόφαση ανήκει στη Λας Πάλμας. 

Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και με την άνοδο να φαντάζει πολύ δύσκολη ακόμη και του χρόνου, φαίνεται ότι στις Κανάριες Νήσους περιμένουν την κατάλληλη πρόταση για να πουλήσουν τον παίκτη. Αλλωστε είναι μία ομάδα της οποίας η φιλοσοφία είναι να πουλάει όποτε μπορεί, όπως φαίνεται και τα τελευταία χρόνια. 

Αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια της μία πρόταση και το ενδιαφέρον κάποιων άλλων ομάδων για τον παίκτη, περιμένοντας φυσιολογικά κάτι καλύτερο. Με τον Γκαρσία από την πλευρά του να θέλει φυσικά να κάνει το βήμα παραπάνω και να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.  Η προοπτική αυτή δεν υπάρχει για την ώρα στον ορίζοντα, γνωρίζοντας όμως ότι έχει πολλές πιθανότητες να προκύψει εφόσοιν παραμείνει στον ΑΡΗ και η ομάδα πραγματοποιήσει την επόμενη χρονιά μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Προτεινόμενα Άρθρα