Ετοιμάζει μπάτζετ 500 εκ. ευρώ για το καλοκαίρι η Ρεάλ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μεταγραφικό μπάτζετ ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να κάνει δικούς της τους Εμπαπέ, Πογκμπά και Αζάρείναι έτοιμη να διαθέσει για την καλοκαιρινή της μεταγραφική ενίσχυση η Ρεάλ σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Equipe.

Έτοιμη να σπρώξει στην αγορά 500 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνει δική τους της τους Εμπαπέ, Πογκμπά και Αζάρ φέρεται να είναι η Ρεάλ.

Αυτό υποστηρίζει η γαλλική εφημερίδα Equipe, με τους τρεις παίκτες να βρίσκονται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του τεχνικού της «Βασίλισσας» Ζινεντίν Ζιντάν.

Αζάρ και Πογκμπά σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ μπορεί να έχουν συμβόλαια με Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο αμφότεροι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους προκειμένου να αγωνιστούν στους «μερένγκες» και υπό την καθοδήγηση του Γάλλου κόουτς.

Από την πλευρά της η ισπανική MARCA αντικρούει τα όσα αναφέρει η Equipe. Πιο συγκεκριμένα θεωρεί ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η απόκτηση του Εμπαπέ καθώς ο παίκτης αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Παρί Σεν Ζερμέν, τόσο εντός γηπέδου, όσο και εκτός,κάτι που κάνει δύσκολη την προσπάθεια απόκτησης του, με τους Γάλλους να κάνουν λόγο για πρόταση της Ρεάλ ύψους 280.000.000 ευρώ.

Παράλληλα η MARCA αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» έχουν πάρει την απόφαση να μην καταθέσουν στην Παρί και πιο συγκεκριμένα στο αφεντικό της τον Ελ Κελαϊφί, καμία πρόταση για την απόκτηση του Εμπαπέ, με τους ίδιους να έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο άλλον παίκτη σούπερ σταρ.

Προτεινόμενα Άρθρα