Έστειλε την τροπολογία της αναδιάρθρωσης στην ΕΠΟ ο Βασιλειάδης

από AllAboutARIS

Την τροπολογία που αναφέρεται στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος έστειλε την Πέμπτη (28/3) στην ΕΠΟ ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Στην τελική ευθεία πλέον το θέμα της αναδιάρθρωσης. Μετά την… άκαρπη συνάντηση της Τετάρτης (27/3) μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού και εκπροσώπων της Superleague, εστάλη την Πέμπτη (28/3) η σχετική τροπολογία στην ΕΠΟ. 

Ο Γιώργος Βασιλειάδης δίνει διορία μίας εβδομάδας στην Ομοσπονδία και συγκεκριμένα μέχρι την Παρασκευή (5/4) για να απαντήσει αν υπάρχουν αντιρρήσεις σε όσα αναφέρονται και ποιές είναι αυτές. Εφόσον, δεν υπάρξει καμία ένσταση, η τροπολογία θα πάρει άμεσα τον δρόμο προς τη Βουλή για ψήφιση, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά… “θα προχωρήσουμε άμεσα στην νομοθέτηση της τροπολογίας.”

Νωρίτερα, το πρωί της Πέμπτης, η Ομοσπονδία είχε στείλει στον υφυπουργό Αθλητισμού την απόφαση που είχε πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στο ξεκίνημα της περιόδου, αναφορικά με το τι θα ισχύει στην αναδιάρθρωση και με τη δομή των πρωταθλημάτων που θα ισχύσουν από την επόμενη περίοδο.

Σημειώνεται ότι ο Συνεταιρισμός παραμένει αντίθετος στο θέμα της μείωσης των ομάδων, ζητώντας να μετατεθεί για τη σεζόν 2020-21 και προτίθεται να φτάσει μέχρι τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα