Η… αύρα του Ζιντάν

από AllAboutARIS

Η θετική αύρα του Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται ότι δεν εξαντλήθηκε, αφού με γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 90ό λεπτό η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε στο τέλος την αντίσταση της ουραγού Ουέσκα (3-2).

Κάτω από τα δοκάρια του έβαλε για πρώτη φορά τον γιο του, τον Λούκα Ζιντάν κι εκείνος μάζεψε για πρώτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του μόλις στο τρίτο λεπτό όταν ο Κούτσο Ερνάντεθ σκόραρε το πρώτο γκολ της Ουέσκα στην ιστορία της μέσα στο «Μπερναμπέου». Κάπου εκεί άρχισε να επιδρά η αύρα του Ζιζού.

Στο δεύτερο παιχνίδι του μετά από μακρύ παροπλισμό ο Ίσκο πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Γάλλο στον πάγκο (25’, 1-1), όμως η εμφάνιση της «βασίλισσας» ήταν πολύ προβληματική με την Ουέσκα να κάνει πιο πολλές φάσεις από την Ρεάλ στο πρώτο μέρος!

Το 2-1 από τον Θεμπάγιος έδειξε ότι επαναφέρει την τάξη στην Μαδρίτη, όμως η απάντηση ήταν άμεση με την ισοφάριση από τον Ετσέιτα (74’).

Το αραιοκατοικημένο «Μπερναμπέου» (για πρώτη φορά λιγότερα από 50.000 εισιτήρια) άρχισε να δυσφορεί όμως στο 90ό λεπτό το στραπάτσο απεφεύχθη. Ένα εκπληκτικό γκολ του Καρίμ Μπενζεμά έκανε το 3-2, με την Ρεάλ Μαδρίτης να ακροβατεί, αλλά να γλιτώνει στο τέλος.

Προτεινόμενα Άρθρα