"Διώξτε τον από την ομάδα"

από AllAboutARIS

Mπορεί ο Μάουρο Ικάρντι να επέστρεψε στις προπονήσεις της Ίντερ, ωστόσο φαίνεται πως οι οπαδοί της ομάδας δεν του συγχωρούν τα… τερτίπια του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η διοίκηση συγχώρεσε τον Αργεντινό επιθετικό και τον δέχθηκε πίσω, τουλάχιστον ως το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους οπαδούς των «νερατζούρι». 

«Μετά από ένα εσωτερικό meeting όλα τα γκρουπ της Curva Nord αποφασίσαμε ότι η συμπεριφορά του 9αριού των νερατζούρι δεν είναι υποφερτή πλέον. Ο Ικάρντι απέδειξε ότι δεν διαθέτει τον κατάλληλο χαρακτήρα όχι μόνο να φορά το περιβραχιόνιο αλλά και να διατηρεί τα αποδυτήρια ενωμένα. Με αυτή την ανακοίνωση καλούμε την Ίντερ να πάρει τα απαραίτητα μέτρα γρήγορα και να τον απομακρύνει από το ρόστερ. Για εμάς η αξία της ομάδας είναι πάνω από προσωπικότητες και όσους θέλουν να τραβούν πάνω τους τα φώτα των ΜΜΕ. Η θέση μας είναι ότι ο Ικάρντι δεν μπορεί να αποτελεί πλέον μέρος της Ίντερ και από εδώ και πέρα θα του συμπεριφερόμαστε ανάλογα» ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Προτεινόμενα Άρθρα