To μυαλό στο τρόπαιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μαθημένη αυτή η… φουρνιά με τον τίτλο του αουτσάιντερ

Η Κ-15 βρίσκεται από χθες στο προσκήνιο με την πρόκρισή της στον τελικό του πρωταθλήματος και την μεγάλη πρόκριση που έχει μπροστά της. 

Ο τίτλος είναι ο μεγάλος στόχος για τους “κιτρινόμαυρους” από τη στιγμή που έφτασαν σε αυτό το σημείο. Μία “φουρνιά” παικτών η οποία έχει αποδείξει ότι δεν επηρεάζεται αρνητικά από τον τίτλο του αουτσάιντερ. 

Ετσι την χαρακτήρισαν άλλωστε πριν το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό ή όταν βρισκότανν 12 βαθμούς πίσω από τη 2η Ξάνθη στη φάση των ομίλων. Οπως επίσης της είχαν δώσει τον ίδιο χαρακτηρισμό πέρυσι, όταν οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ αγωνίστηκαν ως Κ-14 στον τελικό της ΕΠΣΜ και κατέκτησαν το τρόπαιο κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το έργο τους κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή είναι πολύ δύσκολο και θα “συνοδεύονται” ξανά από τον τίτλο του αουτσάιντερ. Το κίνητρο όμως για τη διάκριση και την υπέρβαση, είναι το “όπλο” τους για να φτάσουν στον τίτλο. Χωρίς πίεση, άγχος και θέλοντας πρώτα να απολαύσουν το παιχνίδι. Η νοοτροπία με την οποία δηλαδή προσέγγισαν το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Και τους… βγήκε.

Προτεινόμενα Άρθρα