Δύο επιλογές, δεδομένη ποιότητα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δύο βασικές επιλογές για τον Παντελίδη, όσον αφορά τη θέση του επιτελικού μέσου

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, φαντάζει πλέον αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο της προώθησης του Νικολά Ντιγκινί στην κορυφή της επίθεσης. Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί, αφήνει κενή τη θέση του επιτελικού μέσου.

Με τον Μάρτιν Τόνσο στα “πιτς”, ο Σάββας Παντελίδης διαθέτει δύο εξίσου καλές και ποιοτικές επιλογές. Αυτές των Νίκο Μαρτίνες και Γιάννη Φετφατζίδη.

Στην προχθεσινή προπόνηση δοκιμάστηκε περισσότερο ο Αργεντινός ενώ χθες το σκηνικό αντιστράφηκε και ο “Φέτφα” είναι επίσης μία πολύ πιθανή επιλογή. 

Στην περίπτωση του Μαρτίνες, “μιλάει” η βελτιωμένη εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια και η βοήθεια που δίνει με τον ερχομό του από τον πάγκο. Είτε στο δημιουργικό κομμάτι είτε στο σκοράρισμα. Το δίκαιο είναι να επιβραβευθεί για τα παραπάνω αλλά πρόκειται και για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος στα παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός δεν έχει αποδώσει το ίδιο. Με εξαίρεση στο ματς στη Λάρισα. 

Ο Φετφατζίδης από την άλλη κόντρα στον ΟΦΗ πατούσε ίσως καλύτερα από κάθε άλλο ματς στο οποίο έχει αγωνιστεί. Ηταν το δεύτερο του παιχνίδι ως βασικός μετά το “Γεώργιος Καραϊσκάκης, προσπαθώντας να δείχνει κάθε φορά και κάτι παραπάνω. Δεν είναι “10άρι” αλλά έχει την τεχνική και την ταχύτητα για να ανταποκριθεί. Με την παρουσία του έναντι εκείνης του Μαρτίνες, να είναι το δικό του μειονέκτημα.

Προτεινόμενα Άρθρα