Το τελευταίο “διπλό” του ΑΡΗ, με Νασιμέντο (vid)

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League και το AllAboutARIS γυρίζει το ημερολόγιο στο 2007 και θυμάται το “διπλό” στο Ο.Α.Κ.Α.

Στις 22/04 του 2007, ο ΑΡΗΣ είχε κατέβει στο Ο.Α.Κ.Α., για ν’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και είχε καταφέρει να φύγει με το “τρίποντο” της νίκης, χάρη στο γκολ του Νασιμέντο Μπέλεμ, στο 89ο λεπτό.

Ο Κόκε, είχε συνδυαστεί ωραία από τ’ αριστερά με τον Πέρεθ, που έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι για τον Νασιμέντο, ο οποίος απέφυγε ωραία τον Εμπέντε και εκτέλεσε σε κενό τέρμα, για το 0-1.

Οι “κίτρινοι”, με σωστή τακτική στο παιχνίδι τους, είχαν καταφέρει να πάρουν το “διπλό”, μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού. 

Παναθηναϊκός (Βίκτορ Μουνιόθ): Εμπέντε, Βύντρα (80’ Νίλσον), Σέριτς, Μόρις, Μπίσκαν, Τζιόλης Λεοντίου, Νίνης (70’ Θεοδωρίδης), Παπαδόπουλος (70’ Ρομέρο), Μάντζιος, Σαλπιγγίδης

ΑΡΗΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Χαλκιάς, Γόγολος (64’ Πέρεζ), Κολτσίδας, Τίνγκα, Βαγγελή, Παλαθουέλος, Κυριάκος (55’ Τούτα), Νεμπεγλέρας, Γκαρσία (55’ Μπέλεμ), Πάουλο Κόστα, Κόκε

Προτεινόμενα Άρθρα