Τρίτη και "φαρμακερή"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την τελευταία του «επίσκεψη» στην Αθήνα για φέτος πραγματοποιεί σήμερα ο ΑΡΗΣ, ελπίζοντας ότι θα είναι και ευχάριστη.

Έξι μέρες μετά την καθοριστική νίκη επί του ΟΦΗ, οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούνται από τον Παναθηναϊκό στις 19:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ), για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σημερινό ματς θα είναι το τελευταίο ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» για φέτος. Σε μία Αθήνα όπου στα φετινά ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ έουν γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Και μάλιστα με βαριά σκορ. Για αυτό και κόντρα στο «τριφύλλι» θέλουν να… ρεφάρουν, παράλληλα με τη χρησιμότητα που θα έχουν για την ομάδα οι τρεις βαθμοί όσον αφορά την κατάληψη της 4ης θέσης.

Αποστολή με επιστροφές και ενδεκάδα με αλλαγές

Ο Φραν Βέλεθ είναι το νέο πρόσωπο για τον Παντελίδη αυτή την εβδομάδα. Ο Ισπανός εξέτισε την τιμωρία του ενώ από την άλλη ο Τόνσο έμεινε εκτός λόγω του προβλήματος που συνεχίζει να έχει στη γάμπα. Από εκεί και πέρα η εβδομάδα δεν κύλησε με ιδιαίτερα προβλήματα για τον προπονητή του ΑΡΗ, αφού το πρόβλημα του Μπάσα στον αστράγαλο δεν αποδείχθηκε σοβαρό και έτσι συμπεριλήφθηκε στην 18άδα του ΟΑΚΑ.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Γκαρσία, Ντιγκινί, Βέλεθ, Σόουζα, Γιουνές, Μαρτίνες, Ματίγια, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.

Επαναφέρει τους βασικούς ο Δώνης

Στην… κανονικότητα επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, μετά το ροτέισον που πραγματοποίησε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Διούδης, Γιόχανσον, Κάτσε και Χατζηγιοβάνης αναμένεται να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα, με το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής να είναι ο Κουλιμπάλι.

Ο αμυντικός από το Μάλι χτύπησε στο χθεσινό διπλό και έτσι τέθηκε εκτός πλάνων του Δώνη. 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Αρμενάκας, Εμμανουηλίδης, Μακέντα, Καμπετσής.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

27η αγωνιστική

Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ


ΓΗΠΕΔΟ: «ΟΑΚΑ»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: Βασίλης Νικολακάκης (Ηρακλείου), Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

4ος: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)

Προτεινόμενα Άρθρα