Στα… κάτω του και πάλι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μακριά από τον καλό του εαυτό και πάλι ο Αργεντινός

Το ευέλικτο επιθετικό σχήμα του ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ, θεωρητικά ταίριαζε στη φιλοσοφία της ομάδας και στο χθεσινό ματς. Δεν απέδωσε όμως, όπως αποδεικνύει το τελικό σκορ. 

Με εξαίρεση το δοκάρι του Μαρτίνες και το σουτ του Γκαρσία στο δεύτερο μέρος, οι “κιτρινόμαυροι” ‘δεν παρουσίασαν κάτι άλλο στο μισό του αντιπάλου. Η τριάδα μπροστά δεν… τράβηξε, με τον 22χρονο εξτρέμ να αποτελεί πάλι βαρόμετρο αλλά να μην δίνει τα αναμενόμενα. 

Με εξαίρεση την ανατροπή του στο πρώτο μέρος και το καλό σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή στην επανάληψη, ο Αργεντινός βρέθηκε σε κακή μέρα. Δεν κατάφερε να πάρει πρωτοβουλίες και να εκμεταλλευτεί τους χώρους ενώ δεν πίεζε τόσο πολύ πάνω στη μπάλα σε σχέση με άλλες φορές. Στη φάση μάλιστα του πρώτου γκολ, χάνει τον Οικονόμου που βγήκε στην πλευρά του και δεν τον ακολουθεί. 

Μετά από έναν κύκλο αγώνων που έδειξε ότι βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό, στα τελευταία ματς φαίνεται πάλι να “πέφτει”, επιβεβαιώνοντας τις αυξομειώσεις που παρουσιάζει φέτος στην απόδοσή του. Και ο λόγος που… χτυπούν άσχημα περισσότερο στη δική του περίπτωση, έχει να κάνει με την ποιότητά που διαθέτει και τη διαφορά που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει για την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα