Ο Ντεουλοφέου ντύθηκε… Μέσι και πήγε τελικό τη Γουότφορντ! (vid)

από AllAboutARIS

Όλες οι προβλέψεις τον έδιναν βασικό, καθώς διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας!

Ωστόσο, ο Χάβι Γκράθια αποφάσισε να τον κρατήσει στον πάγκο σε έναν ημιτελικό FA Cup, κόντρα στη Γουλβς, προκαλώντας πολλές απορίες.

Τελικά, ο Ζεράρ Ντεουλοφέου ήταν γραφτό να υπογράψει την τελική έκβαση του ημιτελικού και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του (3-2 στην παράταση) και το μεγάλο ραντεβού κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Τι ακριβώς συνέβη όμως;

Κόντρα στη ροή του αγώνα και με τη Γουότφορντ να δείχνει να πατάει καλύτερα, με κεφαλιά ο Ντόχερτι κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ τους «λύκους», έπειτα από σέντρα ακριβείας του Τζόνι και να διαμορφώσει το 1-0 για την ομάδα του Εσπίριτο Σάντο. Η εξέλιξη δεν πτόησε ιδιαίτερα τη Γουότφορντ που συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και μάλιστα είχε καλές στιγμές και με τον Γκρέι και με τον Ντίνι.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Γουότφορντ, η Γουλβς βρήκε και δεύτερο γκολ, καθώς από μπαλιά του Ντόχερτι, ο Χιμένες έκανε το κοντρόλ με το στήθος και με άψογο τελείωμα έκανε στο 63’ το 2-0, δείχνοντας ότι το ματς έχει τελειώσει. Σε εκείνο το σημείο, ο Χάβι Γκράθια πέρασε στο ματς τον Ζεράρ Ντεουλοφέου, που αποτελεί μέχρι σήμερα ένα χαμένο στοίχημα της Μασία, που ναι μεν αναγνωρίζεται ως ποιοτικός παίκτης, αλλά ποτέ δεν έφτασε στο επίπεδο που όλοι πίστευαν.

Μάλλον, ο Ισπανός σήμερα δικαίωσε ακριβώς αυτό τον ισχυρισμό, αφού με όσα έκανε θύμισε… Μέσι. Στο 79’ βρέθηκε ακίνητος μέσα στην περιοχή, δεν αγχώθηκε, αντίθετα έκανε μια ποδοσφαιρική… αλητεία, καθώς με εκπληκτικό πλασέ «ζωγράφισε» τον Ρούντι για το 2-1 και τότε άρχισε η πολιορκία που δικαιώθηκε στο 94’.

Ο Ντίνι δέχθηκε μια κλωτσιά από τον Ντεντόνκερ, το VAR έδειξε πέναλτι και με δυνατό σουτ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-2, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί, ο Καταλανός έδωσε ακόμα ένα σόου. Με τρομερή ενέργεια από τη δεξιά πλευρά, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ-απόλαυση έγραψε το τελικό 3-2.

Μάλιστα, ο ήρωας της Γουότφορντ αποχώρησε τραυματίας στο 113’, αλλά τη δουλειά την είχε κάνει, στέλνοντας την ομάδα του στον μεγάλο τελικό.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X