Κλοπ: "Η Πόρτο είναι έμπειρη ομάδα, αυτή τη στιγμή είμαστε… on fire"

από AllAboutARIS

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Πόρτο στον πρώτο προημιτελικό του Champions League και ο Γιούργκεν Κλοπ, ανέλυσε τις σκέψεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, για την σπουδαία αναμέτρηση.

Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στην εμπειρία της Πόρτο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και την εξαιρετική κατάσταση της ομάδας του, ενώ από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει και η καταλητική παρουσία του Μο Σαλάχ.

“Η Πόρτο είναι μία έμπειρη ομάδα και πολύ δυνατή. Πέρυσι όταν νικήσαμε με 5-0 στην έδρα τους σκέφτηκα «εντάξει, δεν θα πρέπει να έρθουμε εδώ και κάποιο διάστημα» αλλά τους αντιμετωπίζουμε ξανά. Το αποτέλεσμα από την περυσινή χρονιά είναι πολυτιμότερο για την Πόρτο απ’ότι για μας», σημείωσε αρχικά ο Γερμανός προπονητής. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία της Λίβερπουλ και την ευκαιρία που έχει για την κατάκτηση ενός σημαντικού τροπαίου: «Έχει μπει η άνοιξη, έχει ζέστη και είμαστε μέσα σε δύο μεγάλες διοργανώσεις. Αυτή τη στιγμή είμαστε on fire, το βλέπεις στις προπονήσεις. Θέλουμε να γράψουμε μερικά ακόμα πράγματα στο βιβλίο της φετινής σεζόν.”

Ο Κλοπ, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην παρουσία του Μο Σαλάχ: “Κανείς δεν ανησυχούσε, ούτε ο ίδιος ανησυχούσε. Είναι ένας αναπτυγμένος άνθρωπος. Έχει τρομερή εργατικότητα, την δείχνει τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Φυσικά όταν πετυχαίνεις ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης, τόσο όμορφο, τόσο σημαντικό και τόσο κρίσιμο, αυτό σε βοηθάει ως παίκτη.”

Προτεινόμενα Άρθρα