Πρώτα η νίκη, μετά τα υπόλοιπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι μικρές βαθμολογικές διαφορές ΑΡΗ και Ατρόμητου, φέρνουν ισοβαθμίες και διαφορά των γκολ σε πρώτο πλάνο εν όψει της μεταξύ τους Κυριακάτικης αναμέτρησης

Το παιχνίδι των δύο ομάδων θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την 4η θέση. Με τον ΑΡΗ να είναι αυτός που… καίγεται περισσότερο για τη νίκη. Και αυτή είναι που έχει πρώτα στο μυαλό του.

Μπορεί οι “κιτρινόμαυροι” να χρειάζονται διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων μετά την ήττα τους στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτό που θέλουν πρώτα την Κυριακή είναι η νίκη. Με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα δύσκολο ματς. Αν στη διάρκεια του, μπορέσουν να φτάσουν και σε ένα επιθυμητό σκορ, θα είναι καλοδεχούμενο.

Στο παραπάνω σκεπτικό βοηθάει και το γεγονός ότι ο Ατρόμητος χθες πέτυχε μόλις ένα γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας πλέον 37. Οσα δηλαδή και ο ΑΡΗΣ. Αρα μία νίκη με δύο γκολ διαφορά την Κυριακή, βοηθάει τον ΑΡΗ να ισορροπήσει στα μεταξύ τους φετινά παιχνίδια και παράλληλα να έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, με τα υπόλοιπα να κρίνονται στις δύο αγωνιστικές που θα απομένουν.

Προτεινόμενα Άρθρα