Χαριστέας: "Να χτίσει πάνω σε αυτή την χρονιά ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Ο Άγγελος Χαριστέας φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του AllAboutARIS και του Libero Media Group, στην SRORTEXPO και μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και για την πορεία του ΑΡΗ.

“Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, σε μία έκθεση που βρίσκεται στον τομέα μου. Βλέπω μόνο φίλους και γνωστούς, θα παίξουμε και μπαλίτσα μετά.” Είπε, αρχικά.

Για την αγάπη που έχει για τα παιδιά: “Αυτή είναι η μεγαλύτερή μου χαρά, να είμαι με τα παιδιά. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τα παιδιά να γίνουν πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές. Εχθές με τα αρειανάκια το χάρηκα και τους έλεγα να φέρεστε σαν επαγγελματίες, γιατί έχετε περιθώρια να φτάσετε πολύ ψηλά.”

Για το τι θέλει να διδάξει στα νέα παιδιά: “Ο αθλητισμός για μένα είναι πολλά πράγματα. Έχουμε ξεκινήσει μια πολύ καλή προσπάθεια με τους Greek Legends και επιδίωξή μας είναι να οδηγήσουμε στην σωστή κατεύθυνση τα παιδιά. Αγωνιστικά και οργανωτικά έχουμε χάσει πολλές ευκαιρίες από το 2004 και τώρα προσπαθούμε με διαφορετικό τρόπο να παράγουμε πολιτισμό και ν’ αφήσουμε μια κληρονομιά στα παιδιά.”

“Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος. Το κακό συμβαίνει σε μικρή ηλικία και πρέπει να το κάνουμε καλό. Πρέπει να υπάρχουν οι σωστές υποδομές, αλλά πιστεύω ότι θα πετύχουμε. Είμαι έτοιμος να αναλάβω αυτό το έργο και να το φέρω εις πέρας.”

Για την προετοιμασία του ΑΡΗ που θα γίνει στην Ολλανδία: “Θα παρακολουθήσω σίγουρα πολλά παιχνίδια. Ήμουν καλεσμένος και στο χθεσινό ματς με την Γιουβέντους. Η Ολλανδία είναι σαν δεύτερο σπίτι για μένα και γιατί όχι να γίνει ενα φιλικο Αγιαξ-ΑΡΗ.”

Αν θα έχει κάποια συνεργασία με τον ΑΡΗ, τη νέα σεζόν:“Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Έχω έναν διαφορετικό στόχο μέχρι στιγμής. Θέλω να βλέπω τα πράγματα ένα ένα. Είμαι ευχαριστημένος από τον ΑΡΗ. Ο κόσμος έχει γυρίσει στο γήπεδο, η ομάδα επέστρεψε δυναμικά και θα πρέπει η ομάδα να χτίσει πάνω σε αυτή την χρονιά.”

Προτεινόμενα Άρθρα